Låna pengar snabbt

Så kan du låna pengar snabbt

Lägg inte tid på att jämföra alla långivare och erbjudanden på marknaden. Låt Axo Finans göra jobbet så att du kan låna pengar snabbt. Ansök om ett lån i dag.

 • Valid
  Ansök på 2 min
 • Valid
  Helt gratis
 • Valid
  Låna pengar med låg ränta

Trustscore 4.1 | 2819 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna ett omdöme på Trustpilot. Dessa omdömen markeras som verifierade kunder på Trustpilot. Omdömena nedan har valts ut manuellt från de omdömen som Axo Finans fått från verifierade kunder. När omdömen publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte verifiera att omdömet kommer från en kund som använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

1 dager siden

Per Wahlström

Snabbt och bra

Snabbt och bra

2 dager siden

Sandra

Det gick fort och smidigt inga…

Det gick fort och smidigt inga konstigheter.mycket nöjd

2 dager siden

kund

its quick,but interst rate is too high.

its quick,but interst rate is too high.

3 dager siden

kund

Bra kontakt o snabbt beslut!

Bra kontakt o snabbt beslut!

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
4 dager siden

Annie Henriksson

Fick inga förslag bara dåligt

Fick inga förslag bara dåligt

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
7 dager siden

Odai Sirieh

Odai

Okjsg ville låna

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
7 dager siden

kund

Allt är bra

Allt är bra, tack

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
8 dager siden

Zenaida

Bra service och snabbt behandlings tid.

Bra service och snabbt behandlings tid.

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
8 dager siden

Björn Sällström

Snabb och smidig hantering

Snabb och smidig hantering, bra med digitala signaturer. Det känns som en trygg hantering

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
9 dager siden

kund

Enklet ❤️🫶🏻✌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Enklet ❤️🫶🏻✌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
10 dager siden

Wania

Jag tyckte att det var bra att ni kunde…

Jag tyckte att det var bra att ni kunde hitta en bank som kunde lösa mitt problem så pass snabbt ,lite väl hög ränta men det får gå.

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
11 dager siden

Ulla

Snabbt och bra hanterat!

Snabbt och bra hanterat!

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
11 dager siden

Mari

Tack för hjälpen bra trevligt bemötande

Tack för hjälpen bra trevligt bemötande

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
12 dager siden

Tony

Snabba o bra att tala om hur det går…

Snabba o bra att tala om hur det går till! Mycket trevliga

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
12 dager siden

Eva Eriksson Kihlberg

Snabbt Smidigt Enkelt

Snabbt Smidigt Enkelt

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Hur kan du låna pengar snabbt?

Har du hamnat i en situation där du behöver låna pengar snabbt? Kreditkortet är en lockande lösning, som tyvärr kan bli dyr ifall du inte kan betala tillbaka tillräckligt snabbt. Kan du inte betala i tid riskerar du en betalningsanmärkning. Privatlån är ett bättre alternativ om du behöver längre återbetalningstid.

Skicka in din ansökan om lån till Axo Finans dag. Vi förmedlar privatlån till tusentals personer varje månad. Lån via Axo Finans har ofta en snabb utbetalning och beviljas du lån har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

För oss på Axo Finans är det viktigt att du ska kunna låna pengar tryggt. Och inte nog med det, du ska också ha möjlighet att låna pengar snabbt. Via vår webbplats kan du ansöka om ett lån på bara några minuter. Vi skickar din ansökan vidare till våra samarbetspartners och kontaktar dig så fort vi har hittat deras bästa låneerbjudande för dig.

Oftast hör vi av oss samma dag du ansöker. Väljer du att tacka ja till något av långivarnas erbjudande, har du vanligtvis pengarna på kontot inom 1-2 dagar.

Så kan du låna pengar snabbt via oss:

 • I låneansökan väljer du först hur mycket du vill låna och fortsätter sedan till formuläret.
 • Meddela om du vill lösa befintliga lån, alltså om du vill samla dina tidigare lån i ett nytt lån för att sänka dina lånekostnader.
 • Välj också önskad återbetalningstid, alltså hur många år du vill ha på dig att betala tillbaka lånesumman.
 • Vi behöver också dina kontaktuppgifter och ett kryss i rutan där du godkänner att Axo Finans får behandla dina personuppgifter.

Hur kan man låna pengar snabbt med Axo Finans?

Vi erbjuder lån utan säkerhet

När du tar ett privatlån, alltså ett lån utan krav på säkerhet, så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom. Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte ställer krav på säkerhet.

Om låntagaren inte klarar av att betala tillbaka hela skulden har långivaren sämre möjligheter att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån.

Långivare som erbjuder privatlån ställer inga krav på vad du får låna pengar snabbt till. Du kan alltså ta lån snabbt och använda pengarna till vad du vill. Långivarna måste däremot ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar snabbt inte är terrorfinansiering eller penningtvätt.

kille med telefon lånar pengar snabbt
kille med telefon lånar pengar snabbt

Vilka är fördelarna med att låna pengar snabbt?

Behovet av ekonomisk flexibilitet uppstår ofta med kort varsel, och därför kan det finnas behov av att låna pengar snabbt.

Låna pengar snabbt vid plötsliga behov

Om du till exempel är mitt i ett projekt, kan det tänkas att du behöver finansiering och låna pengar för att projektet inte ska behöva pausas. Detta sker vanligtvis vid exempelvis renovering.

Andra väljer att ta ett privatlån när de ska köpa något, men inte har tid att spara pengar till det och därför behöver låna pengar snabbt.

De vanligaste orsakerna till att ansöka om lån snabbt hos Axo Finans är:

 • Låna pengar till renovering
 • Låna pengar till oväntade utgifter
 • Samla lån och gamla skulder

Tips: Låna pengar snabbt med en medlånetagare

Om du inte själv har en tillräckligt stor inkomst, kan du fortfarande låna pengar snabbt och tryggt genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare, också kallat medsökande. Inte nog med att du kan låna pengar snabbt, du kan även få bättre ränta.F

Låna pengar snabbt för ekonomisk flexibilitet

Det finns många bra anledningar till att låna pengar, och så länge du har kontroll över din ekonomi så behöver det inte kännas otryggt att låna pengar snabbt. Tvärtom, kan det ge dig den ekonomiska flexibiliteten du behöver precis när du behöver det, så att du slipper bekymra dig.

När olyckan är framme

Vad gör du till exempel om din frys går sönder mitt i sommaren, precis när du fyllt den med all god grillmat? Eller om din dator går sönder precis före din examen? Vid sådana tillfällen behöver man låna pengar snabbt. Ansök om lån via Axo Finans och få det bästa lånet bland 30 banker och långivare som erbjuder privatlån.

Kreditupplysning och UC?

När du ansöker om lån tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC).

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att bara en kreditupplysning hos UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Exempel: Nominell ränta 11,9%, effektiv ränta 13,71%, lånebelopp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914, totalt kr 135 914.

Hur beräknas räntan?

Vi uppmanar dig att tänka efter noggrant innan du bestämmer dig för att ta ett lån. Tänk igenom dina alternativ innan du bestämmer dig. När du väl bestämt dig är det klokt att jämföra flera långivare via oss. Då är du säkrare på att du får ett lån med bra villkor.

Räntan på ett privatlån är individuell och bestäms utifrån en helhetsbedömning när du har skickat in din ansökan. För att kunna bedöma din betalningsförmåga vill långivarna bland annat veta hur mycket du tjänar varje månad.

Exempel: Nominell ränta 11,9%, effektiv ränta 13,71%, lånebelopp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914, totalt kr 135 914.

Egenföretagare.

Om du arbetar som egenföretagare och inte har en fast månadsinkomst så går det bra att räkna ut din genomsnittliga månadsinkomst före skatt och fylla i den summan i din ansökan om lån. Långivarna ser gärna att ditt företag ska ha varit verksamt i minst ett år. Det kan också hända att långivarna vill ha en balans- och resultaträkning som bilaga till din ansökan.

man med telefon och dator lånar pengar snabbt
man med telefon och dator lånar pengar snabbt

Ekonomisk flexibilitet när du behöver låna pengar snabbt

Behovet av ekonomisk flexibilitet uppstår ofta med kort varsel, och därför kan det finnas behov av att låna pengar snabbt.

Låna pengar snabbt vid plötsliga behov

Om du till exempel är mitt i ett projekt, kan det tänkas att du behöver finansiering för att projektet inte ska behöva pausas. Detta sker vanligtvis vid exempelvis renovering. Andra väljer att ta ett privatlån när de ska köpa något, men inte har tid att spara pengar till det och därför behöver låna pengar snabbt.

De vanligaste orsakerna till att ansöka om att låna pengar snabbt hos Axo Finans är:

 • Renovering
 • Oväntade utgifter
 • Samla lån och gamla skulder

Låna pengar snabbt för ekonomisk flexibilitet

Det finns många bra anledningar till att ta ett privatlån, och så länge du har kontroll över din ekonomi så behöver det inte kännas otryggt att låna pengar snabbt. Tvärtom, kan det ge dig den ekonomiska flexibiliteten du behöver precis när du behöver det, så att du slipper bekymra dig.

Vad gör du till exempel om din frys går sönder mitt i sommaren, precis när du fyllt den med all god grillmat? Eller om din dator går sönder precis före din examen? Vid sådana tillfällen behöver man låna pengar snabbt. Ansök om lån via Axo Finans och få det bästa lånet bland 30 banker och långivare.


Bara en ränta och en avgift

Att lösa eller samla lån innebär att man tar ett nytt lån för att lösa de gamla skulderna och därefter har man bara ett lån med en ränta att förhålla sig till. Om du är ute efter att sänka dina månatliga kostnader, så måste du se till att du får en lägre effektiv ränta än den du hade på de gamla lånen.


Bättre kontroll över ekonomin

Genom att samla gamla snabblån och krediter, kan du sänka dina månadsutgifter och få bättre kontroll över ekonomin. Det kommer göra dig mer avslappnad och glad i sinnet, så du kan få ett bättre liv som du dessutom själv har kontrollen över. Det kommer även göra det möjligt att bli av med skulden snabbare.

Lös dina lån samt smålån och krediter

En av de vanligaste anledningarna till att personer ansöker om privatlån, är för att de vill lösa gamla lån. Har du tidigare tagit SMS-lån, snabblån eller dyra krediter? Då har du säkert höga månadskostnader och utgifter. Det snabbaste sättet att sänka dina månadskostnader på, är att lösa lån och dyra smålån i ett och samma lån.

Med ett samlingslån får du en mycket bättre översikt över ekonomin och du kan få en mycket lägre ränta än du hade tidigare.

Bara en ränta och en avgift

Att lösa eller samla lån innebär att man tar ett nytt lån för att lösa de gamla skulderna och därefter har man bara ett lån med en ränta att förhålla sig till. Om du är ute efter att sänka dina månatliga kostnader, så måste du se till att du får en lägre ränta än den du hade på de gamla lånen.

Bättre kontroll över ekonomin

Genom att samla gamla snabblån och krediter, kan du sänka dina månadsutgifter och få bättre kontroll över ekonomin. Det kommer göra dig mer avslappnad och glad i sinnet, så du kan få ett bättre liv som du dessutom själv har kontrollen över. Det kommer även göra det möjligt att bli av med skulden snabbare.


Hur fungerar det?

Om du behöver låna pengar snabbt bör du ansöka om att låna pengar via en låneförmedlare. När vi har fått din ansökan sänder vi den direkt vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med.

Oftast svarar de samma dag, och svaret innehåller ett erbjudande till dig. Vi kontaktar dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation.

Låna tryggt

Men ta det lugnt. jämför lån med oss .Erbjudandet gäller i 30 dagar, så fundera på saken i lugn och ro. Det kostar inget att ansöka via Axo Finans, och du binder dig inte heller till någonting. Det är fritt fram att tacka nej till vårt erbjudande, om du så vill.

stad och brygga när du har lånat pengar snabbt
stad och brygga när du har lånat pengar snabbt

Så kan du låna pengar snabbt via oss:

 • I låneansökan väljer du först hur mycket du vill låna och fortsätter sedan till formuläret.
 • Meddela om du vill lösa befintliga lån, alltså om du vill samla dina tidigare lån i ett nytt lån för att sänka dina lånekostnader.
 • Välj också önskad återbetalningstid, alltså hur många år du vill ha på dig att betala tillbaka lånesumman.
 • Vi behöver också dina kontaktuppgifter och ett kryss i rutan där du godkänner att Axo Finans får behandla dina personuppgifter.

Tips: Låna pengar snabbt med en medlånetagare

Om du inte själv har en tillräckligt stor inkomst, kan du fortfarande låna pengar snabbt genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare, också kallat medsökande. Inte nog med att du kan låna pengar snabbt, du kan även få bättre ränta.

Frågor om att låna pengar snabbt

 • Var kan jag låna pengar snabbt och enkelt?

  Det bästa sättet för dig som behöver låna pengar snabbt och enkelt är att använda en låneförmedlare. Då behöver du inte själv kontakta olika banker eller långivare för att jämföra lån och räntor. En låneförmedlare som Axo Finans jämför olika lån, räntor och villkor år dig. Det gör det mycket enklare att hitta ett bra lån snabbt.

 • Hur lånar jag pengar snabbt?

  Det kan uppstå tillfällen när du behöver låna pengar snabbt. Ansökan om lån kan du göra på några minuter. För att låna pengar kan du ta hjälp av en låneförmedlare som kan jämföra räntor och villkor åt dig. Det gör att det går snabbare att hitta ett bra lån.

 • Var är det lättast att låna pengar snabbt?

  När du vill låna pengar snabbt är det lättast att börja med att göra en låneansökan, det tar bara några minuter. Därefter behandlas din ansökan direkt och du får återkoppling med erbjudanden om lån. Hur snabbt lånet betalas ut beror på när banken eller långivaren betalar ut lånet. Det tar vanligtvis mellan 1 - 3 dagar.

Få ett erbjudande redan idag