Jämför kreditkort

Axo Finans hjälper dig jämföra kreditkort från ledande banker och kreditgivare – helt gratis. Med vår jämförelsetjänst kan du hitta kreditkortet som passar dig bäst.

För att hitta det bästa kreditkortet för dig är det viktigt att jämföra olika banker och långivare. I vår översikt nedan har vi gjort just det på ett enkelt sätt. Här kan du sätta olika bonusprogram mot varandra.

Vilket kort passar mig?

Vilket kreditkort som är bäst varierar från person till person. En del vill ha låga räntekostnader, andra vill ha förmånliga bonusprogram. Sen finns det även de som vill ha ett kreditkort med inbyggda försäkringar. Frågar hur du vill använda ditt kreditkort spelar också roll, kommer du använda det genom att återkommande låna pengar på det och betala tillbaka månaden efter eller kommer du endast använda det vid enstaka tillfällen när du kanske reser? 

När du har hittat det kreditkort som passar dig kan du klicka dig vidare till långivaren för att beställa kortet. Vår tjänst är gratis för dig som kund. Jämför kreditkort idag.

Axo Finans arbetar för att det ska vara tryggt och enkelt att jämföra lån och kreditkort i Sverige. På våra webbsidor får du en översikt över olika förmånsprogram och andra förmåner du kan få när du använder kortet. Dessutom får du reda på vilket kort som har lägst effektiv ränta.

Jämför kreditkort som Bank Norwegian-kortet, Ikano Visa, Komplett Bank Mastercard och re:member - i tillägg till en rad andra premiumkort. Därmed sparar du både tid och pengar.

Axo Finans tjänster är gratis och utan förpliktelser för dig som kund. Vi jämför lån och kreditkort men vi har även andra tjänster som privatlån och du kan även samla lån hos oss. Skulle du ta ett lån eller skaffa ett kreditkort via vår jämförelsetjänst får vi en provision av långivaren, och tjänsten kostar ingenting för dig. Kundförhållandet går vidare till den respektive banken eller långivaren, men du är givetvis välkommen att kontakta oss vid ett annat tillfälle om du behöver det.

Jämför kreditkort idag hos Axo Finans och hitta det kort som passar dig bäst.